Over

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Welkom op hedendaagsesieraden.nl; dé website over sieraden, sieraadontwerpers, galeries, opleidingen, prijzen, publicaties, tentoonstellingen, musea en meer. Hier vindt u alles over hedendaagse sieraden.

Hedendaagsesieraden.nl is gelanceerd op 15 oktober 2016 met 40 artikelen ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van Galerie Ra. De website wordt doorlopend geactualiseerd en uitgebreid met circa drie nieuwe artikelen per week. Momenteel bestaat de website uit circa 170 artikelen. Verzoeknummers kunnen mét motivatie -en liefst ook beeldmateriaal- eenvoudig worden aangevraagd via het contactformulier.

Doel van de website is een knooppunt van actuele informatie en encyclopedische kennis te zijn rondom het hedendaagse sieraad.

Op de website Mister McCool staat een interview door Ronald de Nijs met de samensteller en redacteur van hedendaagsesieraden.nl Esther Doornbusch: Sieradenwalhalla en -encyclopedie gelanceerd.

Reageren of bijdragen?
Heeft u aanvullingen in woord en of beeld, ziet u onjuiste informatie, heeft u vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Laat het weten via het contactformulier. Meldingen van linkrot (als een klik leidt tot error 404 of  iets anders onverwachts) worden bijzonder gewaardeerd.

Manon van Kouswijk, World Roaming, broche, 2013. Foto met dank aan SMS©
Manon van Kouswijk, World Roaming, broche, 2013. Foto met dank aan SMS©

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt overmaken naar:
NL27 TRIO 0781 5140 02
ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Beeldmateriaal is zeer welkom: graag in jpg-formaat en hoge resolutie.

Auteursrecht
De tekst op deze website mag vrij worden gebruikt onder voorwaarde van naamsvermelding (CC BY licentie). Voor referenties naar artikelen en pagina’s gebruikt u de duurzame link geheel onder aan het artikel of de pagina.

Dank
Graag bedank ik enige mensen die genereus hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze website: Paul Derrez, Willem Hoogstede, Coert Peter Krabbe, Hanno Lans, Miecke Oosterman en Alexandra van Strien.

Veel plezier!

Esther Doornbusch

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/over/