Over

Alexander Blank, Smiley, broche, 2007. Foto met dank aan Ornamentum Gallery©
Alexander Blank, Smiley, broche, 2007. Foto met dank aan Ornamentum Gallery©

Welkom op hedendaagsesieraden.nl; dé website over sieraden, sieraadontwerpers, galeries, opleidingen, prijzen, publicaties, tentoonstellingen, musea, verzamelaars en meer. Hier vindt u alles over hedendaagse sieraden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hedendaagsesieraden.nl is gelanceerd op 15 oktober 2016 met 40 artikelen ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van Galerie Ra. De website wordt doorlopend geactualiseerd en uitgebreid met om de dag een nieuw artikel. Momenteel bestaat de site uit bijna 400 artikelen.

Doel van de website is een knooppunt van actuele informatie en encyclopedische kennis te zijn rondom het sieraad.

Op de website Mister McCool staat een interview door Ronald de Nijs met de samensteller en redacteur van hedendaagsesieraden.nl Esther Doornbusch: Sieradenwalhalla en -encyclopedie gelanceerd.

Reageren of bijdragen?
Heeft u aanvullingen in woord en of beeld, ziet u onjuiste informatie, heeft u vragen, opmerkingen, tips of suggesties? Laat het weten via het contactformulier. Meldingen van linkrot (als een klik leidt tot error 404 of iets anders onverwachts) worden bijzonder gewaardeerd en beloond met een kleine attentie.

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt overmaken naar:
NL27 TRIO 0781 5140 02
ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Beeldmateriaal is zeer welkom: graag in jpg-formaat en hoge resolutie.

Auteursrecht
De tekst op deze website mag vrij worden gebruikt onder voorwaarde van naamsvermelding (CC BY licentie). Voor referenties naar artikelen en pagina’s gebruikt u de duurzame link geheel onder aan het artikel of de pagina.

Dank
Graag bedank ik enige mensen die genereus hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze website: Liesbeth den BestenPaul Derrez, Willem Hoogstede, Coert Peter Krabbe, Hanno Lans, Miecke Oosterman en Alexandra van Strien.

Veel plezier!

Esther Doornbusch

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/over/