Tom & Jewellery

Tom & Jewellery, Kunstarkaden, München, juli 2022. Foto Esther Doornbusch, tentoonstelling
Tom & Jewellery, Kunstarkaden, München, juli 2022. Foto Esther Doornbusch, tentoonstelling
Tom & Jewellery, Kunstarkaden, München, juli 2022. Foto Esther Doornbusch, CC BY 4.0

##Tom & Jewellery was een tentoonstelling ter gelegenheid van Munich Jewellery Week 2022. Vier jonge sieraadontwerpers presenteerden in Kunstarkaden hun werk op uitvergrote speeltoestellen voor katten.

Deelnemende sieraadontwerpers (4)
Kanako Ebisawa
Patrik Graf
Regina Rupp
Jiye Yun

Tentoonstelling
2022 – Tom & Jewellery, Kunstarkaden, München (Duitsland) (29 juni 2022 t/m 30 juli 2022)

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2023/08/08/tom-jewellery/ ‎

Geef een reactie