November 2017

Beppe Kessler, Encounters 5, broche, 2017. Foto met dank aan Galerie Rob Koudijs©

#1 november 2017

Beste sieradenvriend,

Hedendaagsesieraden.nl bestaat ruim een jaar. Op 15 oktober 2016 is de website gelanceerd tijdens het jubileum van Galerie Ra met 40 artikelen; nu zijn het er bijna 250. In een jaar tijd heeft de site ruim 25.000 views gehad; dat is meer dan 2.000 hits per maand. Ik had het niet durven dromen.

Nu in november in Nederland zo ontzettend veel evenementen en tentoonstellingen rondom sieraden plaatsvinden (raadpleeg voor alle informatie de Agenda) wordt er deze novembermaand in plaats van om de dag élke dag een nieuw artikel op hedendaagsesieraden.nl gepubliceerd.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Van vele kunstenaars, galeries, (internationale) culturele instellingen, verzamelaars en vrienden heb ik het afgelopen jaar ruimhartig beeldmateriaal, documentatie en publicaties gekregen aan de hand waarvan ik veel nieuwe informatie aan de website heb kunnen toevoegen. Dank Beppe KesslerSusanne Klemm, Philip Sajet, Andrea Wagner, Galerie Rob Koudijs, Galerie Ra, Gallery Funaki, Galerie Marzee, Deutsches Goldschmiedehaus, Theo SmeetsLA Joaillerie par Mazlo, M.O., J.R. en alle anderen die ik hier nu niet allemaal met naam ga noemen. Vele bijdragers treft u in de fotobijschriften in de artikelen.

Laat weten alstublieft als u de website (te) traag vindt. Dat vraagt namelijk om investeringen. Donaties zijn dan ook zeer welkom: u kunt overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden.

Ondertussen ben ik zo goed als uit de medische molen gestapt. Er zullen jaarlijks controles plaatsvinden, maar de tijd van een paar keer per week naar het ziekenhuis is gelukkig voorbij. Het gaat steeds beter.

Veel plezier deze novembermaand en laat weten alstublieft als u extra informatie heeft, fouten ziet, suggesties heeft of anderszins…

Esther Doornbusch

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/over/november-2017/

Geef een reactie