Aurora Australis

##Aurora Australis, bijoux contemporains d’Australie/Contemporary Jewelry from Australia was een tentoonstelling in Galerie Noel Guyomarc’h te Montréal (Canada) van 1 juni 2018 tot en met 15 juli 2018. De expositie werd gecureerd door Katie Scott, eigenaar van Gallery Funaki. Er was werk te zien van 17 sieraadontwerpers uit Australië.

Deelnemende sieraadontwerpers (17)
Julie Blyfield
Simon Cottrell
Anna Davern
Bin Dixon-Ward
Sian Edwards
Maureen Faye-Chauhan
Emma Fielden
Marcos Guzman
Kirsten Haydon
Marian Hosking
Inari Kiuru
Manon van Kouswijk
Sue Lorraine
Carlier Makigawa
Sally Marsland
Blanche Tilden
Catherine Truman

Tentoonstelling
2018 – Aurora Australis, bijoux contemporains d’Australie/Contemporary Jewelry from Australia, Galerie Noel Guyomarc’h, Montréal (Canada) (1 juni 2018 t/m 15 juli 2018)

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2023/07/27/aurora-australis/

Geef een reactie