Sieraad als objekt

Sieraad als objekt was een tentoonstelling van 7 december 1991 tot en met 12 januari 1992 in Librije Hedendaagse Kunst Zwolle aan Broerenkerkplein 15 te Zwolle (Nederland), waar werk van hedendaagse Nederlandse sieraadontwerpers werd getoond.

Deelenemende sieraadontwerpers (12)
Peggy Bannenberg
Sylvia Blickman
Jacomijn van der Donk
Adri Hattink
Rian de Jong
Birgit Laken
Nel Linssen
Ted Noten
Ruudt Peters
Annelies Planteydt
Lucy Sarneel
Lam de Wolf

Tentoonstelling
1991 – Sieraad als objekt, Librije Hedendaagse Kunst, Zwolle (Nederland) (7 december 1991 t/m 12 januari 1992)

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2022/05/07/sieraad-als-objekt/

Geef een reactie