Tatort III – Tatwort

Tatort III – Tatwort was een tentoonstelling in 2005 met werk van hedendaagse sieraadontwerpers in Galerie Marzee te Nijmegen (Nederland). De tentoonstelling is de derde in de serie van werk van studenten van Otto Künzli op de Akademie der Bildenden Künste te München (Duitsland).

Bij de tentoonstelling was een audiotour op cd gemaakt; alle deelnemende studenten hebben een bijdrage gemaakt. Ook is er een Engelstalige catalogus ter gelegenheid van de expositie verschenen van de hand van Otto Künzli. Alle objecten in de expositie zijn aangekocht voor de Marzee Collectie.

Gepresenteerde sieraadontwerpers (20)
Helena Biermann
Alexander Blank
Eunmi Chun
Laura Deakin
Stefan Heuser
Christian Hoedl
Kyoung Hwang
Jiro Kamata
Nana Klaass
Jun Konishi
Akiko Kurihara
Mia Maljojoki
Nanna Melland
Niala Orsmond
Shari Pierce
Nicola Scholz
Pedro Sequeira
Laura Siebauer
Mirei Takeuchi
Florian Weichsberger

Tentoonstelling
2005 – Tatort III – Tatwort, Galerie Marzee, Nijmegen (Nederland) (5 juni 2005 t/m 27 juli 2005)

Bibliografie (selectie)
Künzli, O. (2005) Tatort – Tatwort. Nijmegen: Galerie Marzee. OCLC 315644977

Links
• RKD Artists
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: http://hedendaagsesieraden.nl/2019/06/09/tatort-iii-tatwort/

Geef een reactie