Josef Hoffmann, theeservies van zilver, koraal en ebbenhout, uitgevoerd door Wiener Werkstätte, 1903. Collectie Österreichisches Museum für angewandte Kunst (MAK), GO 2005. Foto met dank aan Museum Kunst & Geschiedenis, MAK, Katrin Wisskirchen©

Josef Hoffmann, theeservies van zilver, koraal en ebbenhout, uitgevoerd door Wiener Werkstätte, 1903. Collectie Österreichisches Museum für angewandte Kunst (MAK), GO 2005. Foto Katrin Wisskirchen
Josef Hoffmann, theeservies van zilver, koraal en ebbenhout, uitgevoerd door Wiener Werkstätte, 1903. Collectie Österreichisches Museum für angewandte Kunst (MAK), GO 2005. Foto met dank aan Museum Kunst & Geschiedenis, MAK, Katrin Wisskirchen©

Josef Hoffmann, theeservies van zilver, koraal en ebbenhout, uitgevoerd door Wiener Werkstätte, 1903. Collectie Österreichisches Museum für angewandte Kunst (MAK), GO 2005. Foto met dank aan Museum Kunst & Geschiedenis, MAK, Katrin Wisskirchen©