Editorial

Amsterdam, 13 januari 2017

Beste sieradenvriend,

Met veel plezier en volle overgave heb ik vóór maar vooral ook vanáf het jubileum van Galerie Ra op 15 oktober 2016 aan deze website gewerkt om het wekelijks te laten groeien met drie à vier nieuwe artikelen. Ik zal dat blijven doen, maar de komende maanden op een beduidend lager pitje.

Medische noodzaak. Aanstaande dinsdag word ik geopereerd en hopelijk ben ik binnen twee à drie maanden zodanig hersteld dat ik het initiële tempo weer kan hervatten.

Suggesties, aanvullingen en correcties blijf ik graag ontvangen. Ik kan echter niet garanderen dat ik ze zo vlot zal verwerken als voorheen.

Hoe dan ook hoop ik dat jullie -net als ik- plezier zullen blijven beleven aan de website en mij op de hoogte zullen houden van jullie bevindingen. Graag blijf ik nieuw beeldmateriaal ontvangen.

groeten,

Esther

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: http://hedendaagsesieraden.nl/editorial/

Geef een reactie