Draag Mij – Carry Me

Draag Mij - Carry Me, Galerie Door en het HSC in de Stevenskerk te Nijmegen, 29 juni 2023 t/m 9 juli 2023. Foto Esther Doornbusch
Draag Mij – Carry Me, Galerie Door en het HSC in de Stevenskerk te Nijmegen, 29 juni 2023 t/m 9 juli 2023. Foto Esther Doornbusch, CC BY 4.0

##Draag Mij – Carry Me is een tentoonstelling waar werk van internationale en Nederlandse sieraadontwerpers is te zien. Galerie Door is de organisator van de expositie, die plaatsvindt in de Stevenskerk te Nijmegen (Nederland) van 29 juni 2023 tot en met 9 juli 2023. De tentoonstelling bevindt zich in de kapel ten zuiden van het orgel en is vrij toegankelijk. Naast sieraden en objecten uit de vaste collectie van Galerie Door worden er sieraden gepresenteerd van 6 leden van het Haarlems Sieraad Collectief (HSC).

Tentoongestelde sieraadontwerpers (38)
Violeta Adomaitytė
Vanessa Arthur
Volker Atrops
Doris Betz
Sylvia Blickman (HSC)
Judith Bloedjes (HSC)
Sigurd Bronger
Klara Brynge
Eva Burton
Ildikó Dánfalvi
Hilde Foks (HSC)
Jeanet Gem (HSC)
Tatjana Giorgadse
Elena Gorbunova
Hartog & Henneman
Mielle Harvey
Maria Hees
Idiots (Afke Golsteijn, Floris Bakker)
Taehee In
Jean Lin
Floor Max (HSC)
Dot Melanin
Typhaine le Monnier
Felicia Mülbaier
Jiun You Ou
Sonia Pibernat
Darja Popolitova
Sarah Powell
Philip Sajet
Elwy Schutten
Moniek Schrijer
Danni Schwaag
Coco Sung
Annemiek Steenhuis (HSC)
Caroline Thomas
Robean Visschers
Inette van Wijck
Kun Zhang

Tentoonstelling
2023 – Carry Me – Draag Mij, Stevenskerk, Nijmegen (Nederland) (29 juni 2023 t/m 9 juli 2023) (Galerie Door)

Bibliografie (selectie)

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2023/07/02/draag-mij-carry-me/

Geef een reactie