Internationale Vrouwendag 2023: nieuwe postzegels met kroon van Eva van Kempen!

Vel postzegels nr. 10, 8 maart 2023, met Kady Liberty, kroon van abortuspillen van Eva van Kempen uit 2020. Foto Esther Doornbusch, gegomd papier
Vel postzegels nr. 10, 8 maart 2023, met kroon van abortuspillen van Eva van Kempen uit 2020. Foto Esther Doornbusch, gegomd papier
Vel postzegels nr. 10, 8 maart 2023, met Lady Liberty, kroon van abortuspillen van Eva van Kempen uit 2020. Foto Esther Doornbusch, CC BY 4.0

#Postzegel nummer 10 is uit! Verstuurt u graag post met unieke postzegels? Doe dan een donatie van €30,00 of meer en ontvang een vel met 10 zegels (1, binnenland) met daarop de kroon van abortuspillen van de hand van Eva van Kempen. U steunt daarmee het onderhoud en de ontwikkeling van hedendaagsesieraden.nl. Van Kempen agendeert met deze kroon de steeds opnieuw bedreigde rechten op een veilige abortus.

Hebben?
Maak €30,00 of meer over naar NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van uw naam en het adres waarnaar de postzegels kunnen worden verzonden. Per ommegaande worden de postzegels naar u verstuurd. Wees er snel bij, want er zijn slechts 40 vellen beschikbaar.

Bibliografie (selectie)
Doornbusch E. (19 april 2022) Postzegels en hedendaagsesieraden.nl. hedendaagsesieraden.nl.
Ruggiero, I. (27 juli 2023) The Artivist, Ethics and Aesthetics in Eva van Kempen’s Articvtic Practice. Art Jewelry Forum.

Links
• Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2023/03/08/internationale-vrouwendag-2023-nieuwe-postzegels-met-werk-van-eva-van-kempen/

Geef een reactie