Rockstars 2017

Rockstars, SAF 2017. Foto Arjen Veldt, beurs, tentoonstelling, vitrines
Rockstars, SAF 2017. Foto met dank aan SAF©
Rockstars, SAF 2017. Foto met dank aan SAF, Arjen Veldt©

Rockstars 2017 was een tentoonstelling met werken van sieraadontwerpers die onder meer was te zien op Sieraad Art Fair 2017 in de gashouder op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam (Nederland).

Er waren van 9 november 2017 tot en met 12 november 2017 werken te zien van studenten van zowel de bachelor als master opleiding van de Fachhochschule Trier (Edelstein- und Schmuckdesign) in Idar-Oberstein (Duitsland) van de afgelopen vijftien jaar.

Gepresenteerde sieraadontwerpers (selectie)
Matthias Dyer
Héctor Lasso
Tabea Reulecke
Franziska Seilern-Aspang
Sabine Wehr

Tentoonstelling
2017 – Rockstars, Sieraad Art Fair (SAF), Westergasfabriek, Amsterdam (Nederland)

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2023/02/25/rockstars-2017

Geef een reactie