Karen Pontoppidan, Knell, the gender bell, halssieraden van zilver, ijzer, tin, aluminium, koord en hout, 2016. Auf Abwegen – Schmuck und Gerät am Rande der Vernunft, Schmuckmuseum Pforzheim, 5 oktober 2023. Foto met dank aan Coert Peter Krabbe, CC BY 4.0

Karen Pontoppidan, Knell, the gender bell, halssieraden van zilver, ijzer, tin, aluminium, koord en hout, 2016. Auf Abwegen - Schmuck und Gerät am Rande der Vernunft, Schmuckmuseum Pforzheim, 5 oktober 2023. Foto met dank aan Coert Peter Krabbe
Karen Pontoppidan, Knell, the gender bell, halssieraden van zilver, ijzer, tin, aluminium, koord en hout, 2016. Auf Abwegen - Schmuck und Gerät am Rande der Vernunft, Schmuckmuseum Pforzheim, 5 oktober 2023. Foto met dank aan Coert Peter Krabbe, CC BY 4.0

Karen Pontoppidan, Knell, the gender bell, halssieraden van zilver, ijzer, tin, aluminium, koord en hout, 2016. Auf Abwegen – Schmuck und Gerät am Rande der Vernunft, Schmuckmuseum Pforzheim, 5 oktober 2023. Foto met dank aan Coert Peter Krabbe, CC BY 4.0