Smelt om je hals

Halssieraad, circa 2007. Foto met dank aan Remke Reith©

Door Remke Reith

Superdekunst
Alweer een aantal jaren (10 à 20) geleden was er in Utrecht in een loods op de Tractieweg een weekend lang een soort kunstsupermarkt. Ik geloof dat het SuperdeKunst heette. Diverse kunstenaars exposeerden en verkochten hun werken daar. Samen met mijn moeder ben ik daar toen heen gegaan. Ik ben geen sieraden drager maar deze ketting ‘smelt’ om je nek waardoor hij heel lekker zit en mooi valt. Ik weet niet welk materiaal het is of wie het gemaakt heeft maar wie weet herkennen andere lezers van hedendaagsesieraden.nl dit juweeltje.

Remke Reith

Bibliografie
Doornbusch, E. (5 november 2021) Overzicht gastcolumns eerste jubileum 2021. hedendaagsesieraden.nl.

Links
• Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2022/04/20/smelt-om-je-hals/

Geef een reactie