Dialogue

Dialogue: International Contemporary Jewellery, Galerie Noel Guyomarc'h, 2013. Foto Galerie Noel Guyomarc'h, vitrines, tentoonstelling, halssieraden
Dialogue: International Contemporary Jewellery, Galerie Noel Guyomarc'h, 2013. Foto Galerie Noel Guyomarc'h, vitrines, tentoonstelling, halssieraden
Dialogue: International Contemporary Jewellery, Galerie Noel Guyomarc’h, 2013. Foto met dank aan Galerie Noel Guyomarc’h©

Dialogue, exposition collective internationale, Bijoux contemporains de céateurs de la relève / Dialogue: International Contemporary Jewellery was een tentoonstelling in 2013 in Galerie Noel Guyomarc’h te Montréal (Canada). De expositie met werk van 22 sieraadontwerpers was te zien van 5 april 2013 tot en met 28 april 2013.

Deelnemende sieraadontwerpers (22)
Tobias Alm
Beatrice Brovia & Nicolas Cheng
Simon Cottrell
Laura Deakin
Gabrielle Desmarais
Arata Fuchi
Adam Grinovich
Arthur Hash
Kaori Juzu
Masumi Kataoka
Anya Kivarkis
Agnes Larsson
Mia Maljojoki
Märta Mattsson
Martin Papcún
Natalya Pinchuk
Despo Sophocleous
Jie Sun
Anthony Tammaro
Annie Tung
Andrea Wagner

Tentoonstelling
2013 – Dialogue, exposition collective internationale, Bijoux contemporains de créateurs de la relève/Dialogue: International Contemporary Jewellery, Galerie Noel Guyomarc’h, Montréal (Canada) (5 april 2013 t/m 28 april 2013)

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2022/03/14/dialogue/

Geef een reactie