Francesco Pavan, ontwerp voor een broche, 2003, schenking van Francesco Pavan aan Die Neue Sammlung. Radar Beeps. Danner Rotunda, Pinakothek der Moderne, München, juli 2022. Foto Esther Doornbusch, CC BY 4.0

Francesco Pavan, ontwerp voor een broche, 2003, schenking van Francesco Pavan aan Die Neue Sammlung. Radar Beeps. Danner Rotunda, Pinakothek der Moderne, München, juli 2022. Foto Esther Doornbusch, aluminium, verf
Francesco Pavan, ontwerp voor een broche, 2003, schenking van Francesco Pavan aan Die Neue Sammlung. Radar Beeps. Danner Rotunda, Pinakothek der Moderne, München, juli 2022. Foto Esther Doornbusch, CC BY 4.0

Francesco Pavan, ontwerp voor een broche, 2003, schenking van Francesco Pavan aan Die Neue Sammlung. Radar Beeps. Danner Rotunda, Pinakothek der Moderne, München, juli 2022. Foto Esther Doornbusch, CC BY 4.0