Insta

Marié-José van den Hout en Daniella Saraya, Frame, 10 maart 2018. Foto Michiel Heffels, beurs, portretten, Dorothea Prühl, hout, halssieraad
Marié-José van den Hout en Daniella Saraya, Frame, 10 maart 2018. Foto Michiel Heffels, beurs, portretten, Dorothea Prühl, hout, halssieraad
Marié-José van den Hout en Daniella Saraya, Frame, 10 maart 2018. Foto met dank aan Michiel Heffels©

Door Michiel Heffels

Ik zie regelmatig op Instagram portretten voorbij komen van dezelfde Amerikaanse curator (hoe heet ze ook al weer) die op beurzen iedereen afloopt die ook maar enigszins bekend is in ‘het wereldje’ om mee op de foto gezet te worden. Altijd heeft ze dezelfde blik en pose en altijd als ik weer zo’n foto van haar voorbij zie komen, hoop ik maar dat ze zichzelf niet al te serieus neemt.
Bijgaand 15 foto’s van mij met bekende gezichten uit datzelfde wereldje, maar nu met Marie-José erbij die eigenlijk helemaal niet op de foto gezet wil worden. Ik ben benieuwd of je ze allemaal herkent.

Michiel Heffels

Galerie Marzee

Bibliografie
Doornbusch, E. (5 november 2021) Overzicht gastcolumns eerste jubileum 2021. hedendaagsesieraden.nl.

Links
• Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2021/11/29/insta/

Geef een reactie