Tank Toy cadeau: sieraden en bijzondere momenten

Aaron Decker, Tank Toy, broche, 2017, 100 x 130 x 45 mm, koper, email

Door Ruudt Peters

Na twee jaar lang intensief te hebben gewerkt aan de tentoonstelling BRON, die in 2017 opende in CODA was ik in oktober 2017 op vakantie in Thailand om rust te pakken na een intensieve periode. Op Instagram zag ik in Thailand een geweldig sieraad voorbij komen. Het beeld van het stuk bleef mij in gedachten achtervolgen. Toen mijn man Leo in 2018 zijn zestigste verjaardag vierde was dat voor mij een prachtige aanleiding om hem een groots sieraad te geven. Gelukkig was de broche Tank Toy van Aaron Decker nog beschikbaar en kon ik er mijn hand op leggen.

 

 

Bij de verjaardagsgasten verzamelde ik geld en zo was het mogelijk om Leo dit grootse sieraad cadeau te geven. Hij was en is er verguld mee. Sieraden zijn en blijven mooie symbolische objecten om bij een speciale gelegenheid te geven.

Ruudt Peters

Bibliografie
Doornbusch, E. (5 november 2021) Overzicht gastcolumns eerste jubileum 2021. hedendaagsesieraden.nl.

Links
• Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2021/11/15/tank-toy-cadeau-sieraden-en-bijzondere-momenten/

Geef een reactie