Patternmagic: jubileumpostzegels

Postzegels, 2021 met broche PatternMagic1 van Ralph Bakker uit 2014. Foto Esther Doornbusch
Postzegels, 2021 met broche PatternMagic1 van Ralph Bakker uit 2014. Foto Esther Doornbusch
Postzegels, 2021 met broche PatternMagic1 van Ralph Bakker uit 2014. Foto Esther Doornbusch, CC BY 4.0

NB De postzegel PatternMagic1 is niet meer beschikbaar.

Geeft u graag persoonlijke aandacht met ouderwetse handgeschreven post? Maak het nog mooier met deze nieuwe unieke postzegels! Doneer €25,00 of meer aan hedendaagsesieraden.nl en ontvang een vel met 10 zegels (1, binnenland) met daarop PatternMagic1, een broche van Ralph Bakker uit 2014. U steunt daarmee het onderhoud en de ontwikkeling van hedendaagsesieraden.nl. De postzegel verschijnt ter opluistering van het eerste lustrum van hedendaagsesieraden.nl, dé encyclopedische website over sieraden.

Ralph Bakker en PatternMagic
Bakker zoekt in zijn werk naar patronen in verbindingen die tegelijkertijd een dragende en ruimtelijke functie hebben. De broche PatternMagic1 is een goed voorbeeld daarvan.

Hebben?
Schenk dan €25,00 of meer aan NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van uw naam en het adres waarnaar de postzegels kunnen worden verzonden. Per ommegaande worden de postzegels naar u verstuurd. Wees er snel bij, want er zijn slechts 30 vellen beschikbaar.

Eerste jubileum hedendaagsesieraden.nl
Hedendaagsesieraden.nl bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd! Vanaf 16 oktober verschijnen om de dag gastcolumns. Er zullen vele verrassende stukken worden gepubliceerd door verschillende mensen uit het sieradenvak: verzamelaars, conservatoren, galeriehouders, kunstenaars, kunsthistorici en geïnteresseerden. Ook vrienden, familieleden en collega’s maken hun opwachting. Vervalsingen of misverstanden komen aan bod, de betekenis van pierewaaien wordt uitgelegd er komt een driedelige luiaard voor aan de vinger voorbij, alsook veertig sieraden voor veertig jaar huwelijk, en dat is nog lang niet alles! Houd het in de gaten en neem meteen een gratis en makkelijk opzegbaar abonnement op de nieuwste berichten van hedendaagsesieraden.nl. Vul uw e-mailadres in onder aan deze pagina en mis niks van het jubileumprogramma!

Lancering tijdens veertigjarig jubileum van Galerie Ra
Op 16 oktober 2016 werd tijdens het feest ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van Galerie Ra hedendaagsesieraden.nl gelanceerd. Na vijf jaar telt de encyclopedische website ruim 1100 artikelen over sieraadontwerpers, musea, galeries, tentoonstellingen, opleidingen en meer. Meer dan 4000 artikelen zijn in voorbereiding. De website heeft een beeldbank met circa 20.000 afbeeldingen. De aantallen groeien nog steeds. Door meer dan 1000 mensen wordt de website gevolgd; sluit nú aan!

Bibliografie
Doornbusch, E. (5 november 2021) Overzicht gastcolumns eerste jubileum 2021. hedendaagsesieraden.nl.
Doornbusch E. (19 april 2022) Postzegels en hedendaagsesieraden.nl. hedendaagsesieraden.nl.

Links
• Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2021/10/12/patternmagic-jubileumpostzegel/

Geef een reactie