Bubble, Cage: nieuwe postzegels!

Evert Nijland, Bubble, Cage, armband, 2018. Foto Eddo Hartmann
Evert Nijland, Bubble, Cage, armband, 2018. Foto Eddo Hartmann
Evert Nijland, Bubble, Cage, armband, 2018. Foto met dank aan Evert Nijland, Eddo Hartmann©

NB De postzegel Bubble, Cage is niet meer beschikbaar.

Verstuurt u graag post met unieke postzegels? Bestel dan nu een vel met 10 zegels (1, binnenland). Een vel kost €17,50; u steunt daarmee het onderhoud en de ontwikkeling van hedendaagsesieraden.nl.

De armband op de zegels heet Bubble, is van de hand van Evert Nijland en komt uit de serie Cage. Nog even in onze huiselijke bubbel blijven. dan zijn we hopelijk over een paar maanden weer veilig en vrij! Houd moed, wees voorzichtig en blijf gezond.

Bestellen
Bestellen doet u door €17,50 (of een veelvoud daarvan, naar gelang het aantal vellen u wenst te ontvangen) over te maken naar NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van uw naam en het adres waarnaar de postzegels kunnen worden verzonden. Per ommegaande worden de postzegels naar u verstuurd. Wees er snel bij, want er zijn slechts 40 vellen beschikbaar.

Bibliografie (selectie)
Doornbusch E. (19 april 2022) Postzegels en hedendaagsesieraden.nl. hedendaagsesieraden.nl.

Links
• Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2021/01/15/bubble-cage-nieuwe-postzegels/

Geef een reactie