Chronos

Winfried Krüger, Chronos, BKV, 2020. Foto Coert Peter Krabbe
Winfried Krüger, Chronos, BKV, 2020. Foto Coert Peter Krabbe
Winfried Krüger, Chronos, BKV, 2020. Foto met dank aan Coert Peter Krabbe, CC BY 4.0

Chronos was een tentoonstelling in de galerie van de Bayerischer Kunstgewerbeverein te München (Duitsland) van 6 maart 2020 t/m 25 april 2020 waar werk van 7 sieraadontwerpers was te zien. De tentoonstelling werd gecureerd door Jürgen Eickhoff. Als gevolg van de coronacrisis was de tentoonstelling beperkt geopend.

Alle gepresenteerde kunstenaars zijn al decennia lang actief op het gebied van sieraden, zowel als maker als docent. Een andere gemeenschappelijk kenmerk van de kunstenaars -buiten hun witte huidskleur en geslacht- is dat ze allen al geruime tijd worden vertegenwoordigd door Galerie Spektrum.

Gepresenteerde sieraadontwerpers (7)
Georg Dobler
Jürgen Eickhoff
Herman Hermsen
Winfried Krüger
Ruudt Peters
Ramon Puig Cuyàs
Graziano Visintin

Links
Wikidata W

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2020/07/12/chronos/

Geef een reactie