Schmuck, Ornament und Körper

Schmuck, Ornament und Körper was een tentoonstelling van 3 mei 1985 t/m 31 mei 1985 in Torsten Bröhan Galerie in Düsseldorf (West-Duitsland) waar werk van vier sieraadontwerpers was te zien. Bij de expositie is een catalogus verschenen. De exposanten zijn alle vier opgeleid aan de Fachhochschule Düsseldorf te Düsseldorf (West-Duitsland).

Tentoongestelde kunstenaars (4)
Sabine Brandenburg
Cornelia Fischer
Barbara Schmitz
Andrea Zarp

Bibliografie (selectie)
Bröhan, T. (1985) Schmuck, Ornament und Körper. Düsseldorf: Torsten Bröhan. OCLC 1075016557

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2020/06/18/schmuck-ornament-und-korper/

Geef een reactie