Schmuck, Ornament und Körper

Schmuck, Ornament und Körper was een tentoonstelling van 3 mei 1985 t/m 31 mei 1985 in Torsten Bröhan Galerie in Düsseldorf (West-Duitsland) waar werk van vier sieraadontwerpers was te zien. Bij de expositie is een catalogus verschenen. De exposanten zijn alle vier opgeleid aan de Fachhochschule Düsseldorf te Düsseldorf (West-Duitsland).

Tentoongestelde kunstenaars (4)
Sabine Brandenburg
Cornelia Fischer
Barbara Schmitz
Andrea Zarp

Bibliografie (selectie)
Bröhan, T. (1985) Schmuck, Ornament und Körper. Düsseldorf: Torsten Bröhan. OCLC 1075016557

Links
• Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2020/06/18/schmuck-ornament-und-korper/

Geef een reactie