Sieraden, België, Duitsland, Engeland, Italië, Japan, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechoslowakije

Sieraden, België, Duitsland, Engeland, Italië, Japan, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechoslowakije was een tentoonstelling van 16 november 1973 tot en met 24 december 1973 in Galerie Nouvelles Images te Den Haag (Nederland). Bij de tentoonstelling is een catalogus verschenen met een voorwoord van Liesbeth Crommelin.

Deelnemende kunstenaars (13)
Kengiro Azuma
Giampaolo Babetto
Gijs Bakker
Montserrat Guardiola
Emmy van Leersum
Fritz Maierhofer
Francesco Pavan
Wendy Ramshaw
Reinhold Reiling
Emile Souply
Chris Steenbergen
Franca Tosi
Ladena Viznerová

Bibliografie (selectie)
Sieraden, België, Duitsland, Engeland, Italië, Japan, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechoslowakije (1973). Den Haag: Galerie Nouvelles Images. OCLC 67060342

Links
• RKD Artists
Wikidata W

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2020/05/15/sieraden-belgie%cc%88-duitsland-engeland-italie%cc%88-japan-nederland-oostenrijk-spanje-tsjechoslowakije/

Geef een reactie