Ansteckend… Broschen als Tragbare Skulpturen

Ansteckend… Broschen als Tragbare Skulpturen was een tentoonstelling van 24 oktober 2012 tot en met 22 november 2012 in de Galerie für Kunst & Design in Pforzheim (Duitsland). Er werden broches van 23 internationale sieraadontwerpers getoond.

Deelnemende sieraadontwerpers (23)
Veronica Andres
Marion Blume
Helen Britton
Georg Dobler
Frieda Dörfer
Ulo Florack
Anna Frohn
Tamara Grüner
Tzuri Gueta
Soojin Han
Mirjam Hiller
Margit Jäschke
Jiro Kamata
Petra Käser
Jimin Kim
Christiane Köhne
Martina Lang
Sabrina Meyns
Letizia Plankensteiner
Cornelia Sautter
Barbara Simon
July Summer
Grandpa Wooley

Bibliografie
Ansteckend, Broschen als Tragbare Skulpturen (2012). Pforzheim: Galerie für Kunst & Design.

Links
Wikidata

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2017/09/17/ansteckend-broschen-als-tragbare-skulpturen/

Geef een reactie