Förderpreis für Schmuck der Landeshauptstadt München

De Förderpreis für Schmuck der Landeshauptstadt München wordt vanaf 2011 om het jaar uitgereikt aan een sieraadontwerper die een grote rol speelt in het sieradenlandschap van de stad München en in de stad of regio leeft. De prijs gaat vergezeld van een geldbedrag van 6.000,00 euro en een tentoonstelling in de stedelijke kunsthal Lothringer13 met andere prijswinnaars in de disciplines architectuur, beeldende kunst, design en fotografie.

Winaars (selectie)
2011 – Jiro Kamata
2013 – Helen Britton
2014 – Alexander Blank
2016 – Yutaka Minegishi

Links
Wikidata
Website

Donaties
Deze website heeft geen commercieel doel en is op persoonlijk initiatief, onafhankelijk en geheel op vrijwillige basis met minimale middelen tot stand gekomen. Wilt u dat steunen met een gift? Dat kan! U kunt uw bijdrage overmaken naar: NL27 TRIO 0781 5140 02 ten name van E. Doornbusch te Amsterdam onder vermelding van hedendaagse sieraden, ook kunt u doneren via paypal.me/hedendaagsesieraden. Giften zullen worden aangewend voor onderhoud en verbetering van de website.

Duurzaam verwijzen naar deze pagina? Gebruik dan deze link: https://hedendaagsesieraden.nl/2017/04/10/forderpreis-fur-schmuck-der-landeshauptstadt-munchen/

Geef een reactie